God of War 2'ye RTX desteği geldi!

God of War 2'yi 4K ve Ray Tracing ile çalıştırmışlar

God of War 2'yi 4K ve Ray Tracing ile çalıştırmışlar

Biz yeni oyunu beklerken God of War 2'yi bilgisayarda çalıştıran serinin hayranları oyunun grafiklerine önemli eklemeler yapmayı da ihmal etmemiş.

God of War 2 serisinin şüphesiz en sevilen oyunlarından bir tanesiydi. İnişli çıkışlı hikayesi, sürpriz aksiyon sahneleri ve tabi ki dinamikleri ile oyun sektörüne damga vuran yapımlardan biri olduğunu söylemek sanıyorum yanlış olmaz. işte biz Playstation 5 için çıkacak yeni God of War oyununu beklerken serinin hayranları da boş durmamış ve 2.oyunda bazı yeniliklere imza atmışlar.

God of War 2'ye RTX desteği geldi

God of War 2 hatırlayacağınız gibi Playstation 2 için çıkmış ve Sony konsoluna özel olarak kalmıştı. Tabi sonrasında çeşitli emulatorler ile oyunun bilgisayar üzerinde çalıştığına da şahit olmuştuk. Sana dsk isimli Youtube kanalı ise olayı bir adım daha ileri götürmüş ve God of War 2'yi 4K çözünürlük ve Ray Tracing desteği ile çalıştırmış. Ayrıca yayınladığı videoda oyunun orjinal görünümü ile bu yenilenmiş sürümü arasındaki farklılığı da kıyaslamalar ile ortaya koymuş. 

Yayınlanan Ray Tracing modu ile birlikte oyunun bu şekilde gözüktüğünü de bir nevi serinin hayranlarına göstermiş diyebiliriz. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.