İn Silence Nasıl Oynanır?

 


Herkese Selam OyunDevi.Net Takipçileri bu gün sizlere İN SİLENCE adlı TÜRK yapımı oyunun nasıl oynandığını ve belirli Taktikleri ve İpuçlarını vereceğim, bu tür paylaşımların devamını istiyorsanız Bloğumuzu takip ediniz. 


In Silence, arkadaşlarınızla beraber heyecanlı ve tehlike dolu anlar yaşayabileceğiniz oyunlardan bir tanesidir. Steam üstünden indirip oynayabileceğiniz bu oyunda ana gaye Rake ismi verilen yaratıktan kaçmak yada Rake olarak hayatta kalanları öldürmektir. İşte tehlike dolu bu oyunda nasıl oynanacağını ve en iyi taktikleri sizler için bu yazımızda derledik.


In Silence Nasıl Oynanır?


In Silence oyunu çok oyunculu bir korku oyunudur. Arkadaşlarınızla beraber yada tek başınıza oynayabileceğiniz bu oyunda mühim olan birtakım noktalar vardır. Eğer bu noktalara dikkat ederseniz, oyunu rahatça kazanabilirsiniz.


Arabayı onarım ederek Rake ismi verilen canavardan kaçmaya çalıştığınız bu oyunda, mühim olan nokta Rake’in dikkatini dağıtmaktır. Oyun içi konuşabildiğiniz bu oyunda sesler 3D olarak iletilmektedir. Yani arkanızda bulunan bir oyuncunun sesi arkadan gelecektir. Bu nedenle ses oyunda fazlaca önemlidir. Ancak öteki oyuncularla konuşurken fazlaca dikkatli olmalısınız, şayet Rake yakınlardaysa sizleri rahatça duyabilir.

Oyunda bir diğer önemli nokta ise hayatta kalanların Rake’i öldüreceklerine veya kaçacaklarına karar vermeleridir. İki türlü de oyunu kazanabilirken, oyun iki farklı işleyişe sahiptir. Oyuna ilk başladığınızda hayatta kalanlarla birlikte arabayı mı tamir edeceksiniz yoksa Rake’i öldürmek için cephanelik mi arayacaksınız? Buna karar vermeniz oldukça önemlidir.

Oyun içerisinde tuzaklar kullanarak Rake’in dikkatini dağıtabilirsiniz. Ayrıca ölen kişiler bir fareye dönüşerek size yol gösterip, tavsiye verebildiği için mutlaka farelere dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarla birlikte oynaması oldukça keyifli olan bu yeni korku oyununu mutlaka Steam üzerinden satın alarak denemelisiniz. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.